1 Temmuz 2011 Cuma

6. Kolektif Yaz Kampı 11-17 Temmuz'da Dikili'de


Türkiye'nin dört bir yanından yüzlerce liseli ve üniversiteli öğrencinin katıldığı Kolektif Yaz Kampı'nın bu sene altıncısı gerçekleştirilecek.
Bu sene İzmir'in Dikili ilçesindeki Sotes Tatil Köyü'nde gerçekleşecek olan kamp hem bütün senenin yorgunluğunu öğrencilerin hep birlikte atacağı bir tatil olmasının yanında, herkese dolu dolu geçireceğimiz bir hafta yaşatacak.
İsteyenlerin bungalovlarda isteyenlerin çadırlarda konaklayacağı kampta sabah saatlerinde hep beraber kahvaltıyla başlanan güne; sinemadan tiyatroya, müzikten ritime, karikatürden heykele, akapelladan teknolojiye kadar 20'ye yakın atölye ile devam edilecek ve alanında uzmanlar eşliğinde hem öğrenip hem de üretilecek.
Atölye çalışmalarının ardından ise denizin ve kumun tadını çıkartmak için bolca vakit olacak.
Akşam saatleri ise hem ünlü sanatçıların, hem de üniversitelerden gelen müzik gruplarının konserleriyle; hem de çeşitli başlıklarda yapılacak tartışmalarla zenginleşecek.
İsteyenlerin katılacağı doğa gezileri iseyok edilmeye çalışılan doğal ve tarihi zenginlikleri yakından tanıma fırsatı olacak.
Geceleri, kamp alanında eş zamanlı sürecek film gösterimleri yapılacak ve filmlerin yönetmenleri ve senaristleriyle söyleşiler gerçekleşecek.
Bütün üniversiteliler ve liseliler, birlikte bir hafta da olsa kolektif bir yaşamı paylaşmaya, birlikte üretimlerde bulunmaya, eğlenmeye, gezmeye, tartışmaya, 6. Kolektif Yaz Kampı'na davetlidir.
Kamp ile ilgili gelişmeleri, kesinleşen sanatçı ve konukları internet kamp.kolektifler.net adresinden ve kampın facebook grubumundan takip edebilirsiniz. Kamp ile ilgili detaylı bilgi almak için site iletişimini,kolektifler.net@gmail.com mail adresini veya 05072253073 numaralı telefonu kullanabilirsiniz.
ayrıntılı bilgi için: http://kamp.kolektifler.net/

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder